Referenties

Hieronder vind u een greep uit onze klantreferenties, met enkele voorbeelden van implementaties.

Odoo + afbeelding en tekst

Cyclo europe

Cyclo Europe schrijft al 30 jaar geschiedenis. Frank, een fervent wielrenner maakte van zijn sport een vak, en niet zonder resultaat!  Nu 30 jaren later mag hij best trots zijn op zijn verwezenlijking. Cyclo Europe is een fietsenwinkel te Evere en werkt met de  Boekhouding  en  Facturatie  modules van Odoo.

Odoo + afbeelding en tekst

TS Electrics

Als ervaren elektricien kan TS Electrics u van dienst zijn voor al uw elektriciteitswerken.  TS Electrics is niet gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten, maar speciale opdrachten of uitdagingen gaan ze zeker niet uit de weg.  Tevens zijn ze gespecialiseerd in totaaloplossingen voor "Elektrische Noodvoedingssystemen" ook "UPS" of "No-break" genoemd.

TS Electrics gebruikt de modules  Verkoop  Facturatie

Odoo + afbeelding en tekst

Delta-t

Opgericht in 1971, door en voor verwarmings- en sanitair installateurs zorgt Delta-T ervoor dat de 10-duizenden inkomende facturen correct worden samengevoegd en doorgerekend aan de 350+ klanten/leden.  Via de Boekhouding en Facturatie module verloopt dit proces uiterst efficiënt en volledig "Paperless".

Odoo + afbeelding en tekst

Wizards

Wizards verkoopt op maat gemaakte PC's, Laptops en ander IT materiaal en zorgen ze voor IT support voor verschillende ondernemingen. Naast de Boekhouding worden de modules Verkoop, Inkoop, Facturatie, Voorraad, Projecten en Tijdsregistratie gebruikt."

Odoo + afbeelding en tekst

DemaPower

De stichters van DeMaPower staan voor een gezond leven met natuurlijke producten!  Via Personal Coaching, Skincare (huidverzorgin) en Care & Aftercare (verzorging tijdens en na het sporten) zorgen ze ervoor dat je je doelen bereikt!

DeMaPower gebruikt CRM, Verkoop, Voorraad, Boekhouding, FacturatieWebsite en eCommerce om hun activiteiten te ondersteunen.

Odoo + afbeelding en tekst

WTEC

Wtec zocht een oplossing om hun boekhouding te voeren op een intelligente manier, waarbij de basisadministratie intern kon gebeuren en de boekhouder van op afstand kon werken. Varoconsult begeleidde Wtec in het opzetten en implementeren van de Boekhouding, Facturatie, Projecten en Tijdregistratie. Recentelijk werd de Helpdeskfunctionaliteit toegevoegd.

Wtec is een audio visuele integrator en helpt bedrijven om de audiovisuele technologie te integreren in hun dagelijkse activiteiten zodat ze blijvend kunnen focussen op de klant!

   

  Demo logo
  Demo logo
  Demo logo
  Demo logo
  Demo logo